Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Angle Talk Fetal Doppler pre-loved item

Pre-Loved Sale

    SOLD OUT !    


Risau baby kurang aktif ? kurang tendang? Or Excited on your first pregnancy.. haha (like me) 
Angeltalk fetal doppler boleh membantu anda mengurangkan kerisauan anda dengan mendengar denyutan baby setiap hari. Angeltalk merupakan alat yang selamat dengan CE certifate. Ia boleh mula digunakan pada minggu ke-16 baby dalam kandungan.

cara penggunaan : see this video je lah ye...


1set item include: 

1 x Doppler Fetal Heart Beat Monitor
1 x Recording Cable
1 x Headphones
1 x 9V Battery
1 x User Manual - English
Colour Pink
Brand : Angle Sound Jumper

RM100 FREE POSTAGE (negotiable) + Free Gift

market price around RM130-RM250 -> boleh google

reason for sale : nak guna duit beli brg baby yg lain pulak.. guna pun x sampai 10 x
condition pun ok lagi... like new, cuma kotak je x de, sebab ada org buang.. sobbss.. 
so, i ganti dengan kotak yg lg cantik ok? =)

berminat? whatsapp : 018 2428933

Product Features :
Listen and record your unborn baby's heartbeat


ok, ni reference on how to check the point or mana nk cari heart beat baby tersebut... 

unfortunately because of pre-loved item, gel is not provided.. but don't worry so much.. boleh guna baby oil, sapu pada perut supaya ia lagi memudahkan utk cari heart heat baby

ni acah aje, pengunaan yg betul kena letak atas perut... x perlu pakai baju tu, x jumpa heartbeat kang

- Love, XoXo

New angel in the house

ingat lagi dulu ada entry adik kite kawen?? alaaa.. yg theme purple-purple tu.. haha..
skg diorg dah de baby... best nye.. boboi yg comei lak tu.. *haruslah puji anak sedara sendiri..
ok.. buat tatapan & share utk kengkawan semua... sape yg pregnant boleh lah tatap kecomelan dia kot2 kenan.. mihihi...

nama pendek @ panggilan Naufal.. hah, malas la nk buh nama penuh..
nama manja dia.. baby Fal.. pergh... ala-ala baby Fasha Sandha Jejai lak.. hakhakhak..

3 bulan... dah pandai meniarap dah... gud boy *_*


#throwback

ada kalanya buat muka nakal.. magadddd... homei nyerrrr la....

baru pas botak masa umo nk masuk 3 bulan.. sekarang dah 3 bulan ++

jelir2 lidah mmg fabret dia tao!

#throwback ni macam2 version muka masa umur x smpai 2 bulan kut..  rambut dia lebat cacak2..

doa aunty pada baby Fal, semoga jadi anak yg soleh & taat pada org tua ya.. aamiin~ 

lebiu lah.. muahh.. muaaahh..

Sulam Kupu Duo

Assalam... sambungan dr entry sebelum ini, selain kain sulam lace rose ada design kupu-kupu juga... yang mana dinamakan Sulam Kupu Duo.. duo? sebab dia dua tone colour taw.. boleh cuci mata dibawah, kalau minat sila whatsapp laju-laju.. 018 2428933

Measurement size : 2 Meter + 2 Meter 60"
Material : Rosella 
Price : RM 140 Free Postage!






























nah, sebijik gambar admin untuk tatapan.. mihihii..

#sulam kupu-kupu stok lama.. 1 tone colour je..
best kain ni, selesa pakai.. corak dia pun cantik and sweert-sweet gitu..


- Love, XoXo

Edisi Khas Aidijuma

JUM SELFIE BERSAMA AIDIJUMA

ni sebahagian dari koleksi aidijuma yang hade.. keluaran bawal aidijuma ada banyak gile sekarang ni.. white label (wl), black label(bl), red label (rl) & green label (gl) ada beza bagi setiap label taw.. wl ni khas untuk harga RM10 bl mahal sikit.. kalau baru release or offer boleh dapat harga dr RM20-RM39.. normal price biasa RM49 or RM50 gl harga RM15 cuma boleh dapat pada mobile store dalam universiti or pesta-pesta konvo... red labed (rl) pula hanya dijual di  online website aidijuma.com so nak taw banyak kena like fan page aidijuma or follow Intagram dia.. lately ni banyak pulak keluar design yang cantik-cantik dan mengoyakkan poket.. adoii.. meh layan gambo selpie aidijuma... untuk tahun 2015 keluar pulak label baru blue label & pink label
sebelum tu keluar gold label.. ni khas dari Datin Norjuma sempena gift utk customer sempena besday dia..


Menarik tentang aidijuma bawal scarf, ia boleh digayakan dengan pelbagai cara... tudung bawal boleh dijadikan shawl.. pilihan corak yang berbeza-beza mengikut tema sangat menarik.. cume sediakan duit je kalau nak grab semua koleksi aJ.. sebab bila dah release satu design tu.. no more restock! ini bg mengelakkan cetak rompak keluaran aidijuma berleluasa... sebab tu keluaran lama-lama aidijuma.. mana kata old season harga dia mahal sangat, mencecah beratus ringgit kau.. jangan tak tau.. dah mcm barang antik, padahal tudung je.. apa pun kalau dah minat & hobi.. mesti no hal punye..

kali ni belanja banyak sikit selpie.. selalu x kose mak, tp ni sebab nk up gambar tudung.. harus digayakan pada wajah, takkan tebar macam lapik meja ye dak?? sape tak tahan nak muntah tu sila klik X kat belah kanan atas sekali tu ye.. no offence.. peace.. bwh ni koleksi wl... murah-murah punyer... murah pun cantikkk koleksi black label yg mengegarkan jiwa... mengoyakkan poket.. dan white label yang mampu milik

wl batik - baby kecik ni memang sentiasa x puas hati kalau ummi dok selpie jer...

 bl os blue stripe
 *os tak ingat nama (grafitty tak silap)
bl palestine

 os bl snake

muntah tengok gambar selpie sendiri

wl mushroom - ni naufal anak buah kesayangan

 bl songket green

*os tak ingat nama.. huwaaaa.. bosan nye la selpie lg.. -rintih anaqi 



nautical purple.. 

 
 wl love safari
 wl daisy

 wl baloon
ballon white label..  betul pakai aidijuma nampak muda sentiasa.. sebak corak and design dia agak funky & fun.. bebudak pun pakai aj tau.. tapi mak-mak dia belikan yang 10  hengget je la.

dak kecik ni kalau senyum comeiii.. kalau monyok nye..
(kebanyakkan gambar dia sentiasa monyok dan tiada perasaan) hantu pon takut.. 
bl cupcakes - bonding time

setiap tudung ada nama sendiri.. unik kan? contohnya mcm kerawang, palestine, snake, lotus, cupcakes, kitty, polkadot, songket, hello kitty pon ade.. nak kata mana yang favorite.. hmmm.. semua favourite.. hehe.. sekarang tengah gigih nah kumpul koleksi yang baru.. hehe... selpie aJ akan di update dari masa ke semasa.. mana yg tak ingat nama tu bila mana i teringat i terus update hokeyyy.. kebanyakan tudung yang digayakan dari blog ini adalah keluaran aidijuma sendiri..
bergaya sambil berkoleksi.. mihihihih...

semuanya aidijemu tak jemu-jemu...


sebagai tanda sokongan..


edited : 14 Okt 2014
- Love, XoXo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank