Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

B'belle Instant Shawl Pre-order




السلام عليكوم 

update : 7 mac 2016
atas sambutan yang amat menggalakkan..
setelah 10,000 pcs terjual dari hari pertama pre-order 20 feb 2016 lepas..
bagi yang tak berkesempatan order hari tu... hari ni boleh order lagi...
pin up post ni sebulan yer atau sampai out of restock kali kedua (mana sampai dulu)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


berita baik nak habaq
kejap lagi BellaAmmara nak restock #no1 instant shawl yg laku laris hari tu
jadi, untuk menggelakkan korang menangis dikemudian hari, baik whatsapp order lelaju sekarang 

📲 0133759510

instant shawl yang super duper senang nak pakai.. tak panas, tak rimas tapi kemas dan terletak je bila guna.. so, ini adalah warna-warna menarik yang bakal menanti anda... ada 31 warna.. so, dah habis fikir nak order yang mana?






































material : super high quality korean chiffon yang ringan dan tak panas

dalam exclusive box lagi.. siapa tak jatuh cinta? kaum abang-abang pun teruja nak beli sebab nak bagi gift pada yang tersayang tau..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



shawl biasa 'beluxe shawl' pun admin dah tersuka tanpa sengaja.. ini kan pula instant shawl yang senang pakai sekacang abc.. admin rasa nak beli semua warna.. korang pula macam mana? mesti seronok nak cantik-cantik masa raya nanti kan? ok bai.. nk kumpul order dari kesayangan semua.. kalau dah sold out jangan nak merayu menangis tepi bucu tengok orang selfie






Keseronokkan Molly Fantasy

kartun-kartun juga.. learning process yang lain jangan dilupa pula.. pasti kena beli cd alif ba ta pula.. mengaji dan bermain harus seiring bersama-sama..  sempat lagi kami bawa budak-budak ni main di Molly Fantasi.. senang jaga bebudak dalam ni.. lepas je dia bagi diorang main sendiri.. parent boleh duduk perhati dari jauh je.. sambil main hp ke.. sambil tido ke.. minum ke.. anak tak kacau sebab diorang leka main sendiri.. hehehe... ni tah kali keberapa lah datang sini.. tak terkira.. pastu hazab bila nak ajak balik.. mau nk tido makan minum situ je gamaknya..


gambar rojak dah sebab tak ingat kali keberapa ntah budak-budak ni kesini...



jongkang jongkit fail.. mana pairing nya afeef anaqi? sorang kena duduk kat hujung la..
main syok sendiri.. selamba dia je..

mari belajar mewarna... hooraa.. hooray lagi...

dalam instagram ada video dia mewarna sambil membebel..
hurmmm.. ape la yang dibebelkan oleh afeef anaqi ye?


si kenid ni pun nak jugak.. tak padan kecik 10 month baby ni.. takpe.. awak kan budak pandai puteri mia.. cepat belajar dan cepat tangkap semua nya.. nak berlumba-lumba dengan abang-abang kan? bagus... persaingan sihat.. yeahh.. macam-macam learning process and play ada kat sini.. sesuai dengan kanak-kanak yang baru nak develop and explore a new things..

penat dan haus sangat la tu bebudak nih..

p/s : banyak cawangan Molly Fantasy especially di superstore like Aeon or Shopping Mall.. 
checkout their website for more info

Zawara Coffeé review

Commercial Break :

Let’s Try ZAWARA Coffee's Delicious Food & Irresistible Beverages. Grab A Bite Of Our Soft Shell Crab Burger, Succulent Lamb Shank, Spicy Marinara Crab Meat Spaghetti, Salted Egg Chicken Wings, Beef Teriyaki Cheezy Sub Or Delicious Coney Dawg And Many More

Indulge With Our Coffee Jelly Frappe, Kinder Bueno Milkshake, Berry Tea Mojito Mocktail, Butterscotch Macchiato and lots more...Or Perhaps, just enjoy every sip of our Caffe Latte made from 100% Finest Arabica beans sour...ced from Brazil, Guatemala & Ethiopia.

To View Our Menu Pictures As Well As Outlet Locations, Click ⇒ http://bit.ly/1puzxva
Jom Rasa Makanan & Minuman Kita Yang Sangat Lazat! Nak Tengok Gambar Menu Serta Lokasi Café Kita? Klik ⇒ http://bit.ly/1puzxva
==========================
ZAWARA COFFEE LOCATION
==========================


ZAWARA COFFEE CYBERJAYA

I-11, Jalan GC 11, Glomac Centre

63000, Cyberjaya. 
(Glomac Cyberjaya. Corner Lot, berhadapan jln besar menuju ke Petronas. Berhampiran Bank Rakyat)


ZAWARA COFFEE SETIA ALAM 
NO. 2, Jalan Setia Dagang,
U13/AJ Seksyen U13, Setia Alam 40170, Shah Alam, Selangor
(Kawasan Kedai Bungalow Dekat Dgn Setia Alam Mall)


ZAWARA COFFEE TAMAN TUN DR ISMAIL

No 125, Jalan Aminuddin Baki, Tmn Tun Dr Ismail 60000 Kuala Lumpur.

(Belakang Standard Chartered & CIMB Bank. Depan Sekolah)


ZAWARA COFFEE BUKIT JELUTONG
1-G-04. Jalan Bazar U8 / 101, D' Vida, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam.


(Kawasan Kedai Belakang Masjid Besar Bukit Jelutong)


ZAWARA COFFEE BANGI CENTRAL 
3-27-01 Jalan Medan Pusat Bandar 8, Bangi Sentral, Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor. (Dekat Dgn PKNS, Sebaris dgn Butik ZAWARA & Kawasan Butik-Butik Baru Bangi)

ZAWARA COFFEE Wangsa Melawati. 
No.6, lorong dataran wangsa, Dataran Wangsa, Wangsa Melawati,53300 Kuala Lumpur.


(Sebelah Butik ZAWARA & Wangsa Grill By Chef Zubir)


ZAWARA COFFEE SETAPAK
No.7-0, Platinum Walk, Block C, Jalan Langkawi, Platinum Walk, Danau Kota.


(Sebelah Setapak Central Mall)


ZAWARA COFFEE PUTRAJAYA
C1-G-3A, Ayer@8, Jalan P8G, Precint 8, Putrajaya


(Menghadap Tasik Putrajaya)


ZAWARA COFFEE The Curve (End Of March 2016)
Lot G68A, The Street @ Curve,
Mutiara Damansara 47810, Petaling Jaya, Selangor


(Belakang Dome, Depan TGIF)


ZAWARA COFFEE Bandar Kinrara (Coming Soon)

ZAWARA COFFEE Seremban 2 (Coming Soon)


www.ZAWARACOFFEE.com
.
=================
OPENS EVERYDAY!
=================
.
SUNDAY to THURSDAY: 9 AM - 11 PM
.
FRIDAY & SATURDAY: 9 AM - 12 MIDNIGHT
.
Halalan & Toyyiban
.
FINE COFFEE FAST GOURMET








a variety of food can be choose.. but the things that I love the most.. pastas!



believe that they had more that hundred menu.. hurmmm sangat rambang mata bila nak makan.. makan pun rambang mata eh macam nak shopping baju and that could be a reason to you to come again and again to try out all the dishes.. and most of them adalah western style food.. mamang patut try semua ok!


the most favourite zawara coffee outlet in Setia Alam one of the strong reasons is nearby my hometown area.. hehe.. thats why i choose it.. compared to bangi, another outlet i ever had been has a bit different which setia alam got cafe yang lebih besar dan luas.. i like the style of food place yang always door close or indoor type ye lah bawa kids kan? takut suddenly dia turun and playing around or ran away tak ke semput hemak nak aci kejar aci kejar.. kalau indoor area still rasa secure sikit la.. still sempat perati kalau dia dah mula walking around.. zaman sekarang ni bahaya nak biarkan budak main sendiri sedangkan orang dewasa pun perlu alert dengan snatch thief.. so, that why i love zawara coffee.. place that a lil' bit secure and safe

sampai je si baby kecik ni dapat goodies suka dia dapat dua ketul chocolate wafer.. terus nak suruh hemak buka kan.. sudah nya hemak juga yang makan lebih

 

last but not lest to spent quality time with the beloved ones.. to capture a best moment together..
not only a moment but a photo .. klik.. klik.. klik..


End your weekends right with some happy time with your kids or café hopping to spend some quality time with your long lost friends. No matter how you spend your weekends, make sure to be in style like @zeeralily! Looking beautiful isn't she? Who else has the same Madison colour? -Sugarscarf & Tudung People

Thank you for the repost! Visit Instagram




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank